Balkan Tube Fest 2016

>>Balkan Tube Fest 2016

Balkan Tube Fest 2016

Ko nas prati na društvenim mrežama, a posebno na našoj Facebook stranici, već duži period zna datum i mesto održavanja našeg, ovogodišnjeg festivala.

 

Balkan Tube Fest će se održati 01. i 02. oktobra u Sava Centru u Beogradu sa početkom u 10h. Motivisani vašim lepim rečima i iskustvima sa prošlogodišnjeg festivala, odlučili smo da ovaj učinimo duplo boljim, pa smo počeli od toga da dupliramo dane održavanja festivala!

 

Rezultati glasanja su odavno objavljeni, a glasanje je davno završeno, a 135 jutjub kanala je dobilo e-mail od nas!

 

 

Na osnovu glasova koji su, kao što smo rekli, objavljeni na našem sajtu, jutjuberi su dobili pozivnice. Jutjuberi sa najviše glasova u određenoj kategoriji u kojoj snimaju su dobili statuse učesnika i vipova, a već skoro 100 jutjub kanala potvrdilo je svoj dolazak!

 

Program ovogodišnjeg festivala će se održati u nešto više sala, a ovog puta smo malo više mislili i na roditelje, tako da će i oni doživeti pravo uživanje na festivalu!

 

 

Ulaznice za Balkan Tube Fest 2016 će se uskoro naći u prodaji, a kako biste ih nabavili na vreme i kako biste saznali među prvima kad one izlaze u prodaju, pratite nas na društvenim mrežama!

 

Takođe, na našem sajtu uskoro ćete moći da pronađete i program, a blagovremeno ćemo vas obavestiti i o tome ko su sve učesnici i ko će se sve to družiti sa nama pored učesnika! Kao što vidite, spremamo vam mnogo iznenađenja!

 

Pratite nas i budite u toku sa novim informacijama!

#balkantubefest2016

2017-05-26T03:41:35+02:00June 30th, 2016|0 Comments