BALKAN TUBE FEST BANJA LUKA 2018

Home>Vesti>BALKAN TUBE FEST BANJA LUKA 2018

BALKAN TUBE FEST BANJA LUKA 2018

Još kada smo organizovali prvi Balkan Tube Fest u Beogradu, cilj nam je bio da organizujemo i u drugim velikim gradovima u regionu, a prvi grad na redu bio je Sarajevo, kako nam je tamo bilo, možete pročitati utiske sa BTFSarajevo ovde. Međutim, nismo se zaustavili na Sarajevu, već želimo da vam najavimo i prvi BTF ove godine, a održaće se u Banja Luci!

 

BTFSarajevo - Nastanak velikog selfija; Photo by Todor Milivojević

BTFSarajevo – Nastanak velikog selfija; Photo by Todor Milivojević

 

BTFBanjaLuka će se održati 28. i 29. aprila u Dvorani „Borik“ u Banja Luci u trajanju od 12 do 18h! Ko će sve od jutjubera doći možete videti na našem sajtu klikom OVDE, akoji će program biti saznaćete uskoro na našem sajtu, a kako to ne biste propustili, obavezno nas zapratite i na društvenim mrežama kao što su facebook i instagram!

 

KARTE ZA BALKAN TUBE FEST BANJA LUKA

 

Karte su u prodaji i cena je 10KM po danu za regularnu kartu i 20KM po danu za FAN PIT kartu. Šta su to FAN PIT karte i koja je razlika? FAN PIT je ograđen VIP prostor uz samu binu gde će biti i paneli za fotografisanje sa jutjuberima. FAN PIT ne daje prolaz u bekstejdž, jer je to samo za učesnike programa, već vam daje bolji pogled na samu binu i veću verovatnoću da ćete se slikati sa vašim omiljenim jutjuberom!

 

Karte možete kupiti putem sajta KUPIKARTU i to na sledeće načine:

  1. Online, poručiti da vam stignu na kućnu adresu ili da ih odštampate
  2. Na ostalim prodajnim mestima širom Bosne, Hrvatske, Crne Gore i Srbije koja možete videti klikom OVDE.
  3. SAMO NA DAN FESTIVALA u „Boriku“ (pre toga ne može)
  4. Na Trgu Krajine – uskoro, zbog tehničkih problema još nisu u prodaji na ovom prodajnom mestu.

 

Iz našeg iskustva sa prethodnih festivala vam savetujemo da vaše karte nabavite na vreme, par dana pred festival jer se na sam dan festivala rasprodaju, pa smo tako imali situaciju na BTFSarajevo da je više od 1000 vas ostalo bez karata! Ukoliko kupite karte ranije sebi obezbeđujete sigurno mesto na Balkan Tube Festu (nećete morati da razmišljate da li su karte rasprodate), ali i nama dajete uvid u to da vidimo koliko je interesovanje, pa tako, ukoliko se karte rasprodaju ranije, nama dajete priliku da organizujemo dodatan prostor ukoliko za to bude bilo potrebe!

 

BALKAN TUBE FEST NARUKVICE I BTF SHOP

 

Takođe, na samom festivalu u BTF Shopu, moći ćete da kupite narukvice, bedževe, šeširiće, naočare, šolje i još mnogo toga, između ostalog i majice jutjubera i njihove proizvode!

BTF Shop Beograd Sava Centar 2017

Narukvice BTF Shop 2017

Narukvice BTF Shop 2017

 

Ne zaboravite da se čekirate na našem eventu na facebook stranici: https://www.facebook.com/events/168270107139271/

Za sve koji pitate – BTF će se svake godine održati u Beogradu u Sava Centru, a ovo je jedinstvena prilika gde se održava i van granica tako da vas pozivamo sve koji ste iz Bosne da dođete i osetite čari prvog jutjub festivala na Balkanu, a prvi i jedini put u Banja Luci!

Vidimo se!
BTF tim

 

2018-03-12T10:09:53+00:00 februar 8th, 2018|0 Comments