BALKAN TUBE FEST SARAJEVO 2017

Home>Vesti>BALKAN TUBE FEST SARAJEVO 2017

BALKAN TUBE FEST SARAJEVO 2017

Iz godine u godinu balkanska jutjub scena se širi, sve je više jutjubera različitog interesovanja koji stvaraju različit sadržaj, ali i sve je više publike koju taj sadržaj posebno interesuje. Jutjub nas sve spaja i spojao nas je prethodne 3 godine u Beogradu uz druženje, smeh i radost! Hiljade jutjubera i pratilaca je otišlo kući sa osmehom, znajući da su na jednom mestu upoznali jedni druge, upoznali ljude sličnim sebi. Međutim, kako živimo na Balkanu, svesni smo da nisu svi u mogućnosti da dođu u Beograd i upoznaju svoje kolege i omiljene jutjubere, te smo ovoga puta odlučili da mi uradimo nešto po tom pitanju – odlučili smo da napravimo festival van Beograda, van Srbije, u Bosni, u Sarajevu!

 

Ukoliko nas pratite na facebooku ili instagramu, videli ste već informaciju da se #BTFSarajevo održava 25. i 26. novembra 2017. godine u Domu mladih u Sarajevu sa početkom u 12h!

 

Ko će od jutjubera sve doći na #BTFSarajevo se nalazi na našem sajtu i možete videti klikom OVDE.

 

KARTE ZA BALKAN TUBE FEST SARAJEVO

 

Što se tiče karata, one su već u prodaji i cena je 8KM po danu (16KM za oba dana) i možete ih kupiti putem sajta KUPIKARTU na nekoliko načina:

  1. Online, poručiti da vam stignu na kućnu adresu ili da ih odštampate
  2. Moći ćete da kupite kartu i kod Doma mladih, Skenderija (na licu mesta na dan festivala takođe, ali samo ukoliko ostane dovoljno karata, ne garantujemo da se neće rasprodati.
  3. Na ostalim prodajnim mestima širom Bosne, Hrvatske, Crne Gore i Srbije koja možete videti klikom OVDE.

 

 

Program će se održati u dve sale, u velikoj sali će biti glavni program koji počinje od 12h, a u mala sala, kao i svaki put je rezervisana za q&a panele. Celokupan program biće okačen na našem sajtu blagovremeno.

 

BALKAN TUBE FEST NARUKVICE I BTF SHOP

 

Takođe, na samom festivalu u BTF Shopu, moći ćete da kupite narukvice, bedževe, šeširiće, naočare, šolje i još mnogo toga.

BTF Shop Beograd Sava Centar 2017

BTF Shop Beograd Sava Centar 2017

Narukvice BTF Shop 2017

Narukvice BTF Shop 2017

 

Ne zaboravite da se čekirate na našem eventu na facebook stranici: https://www.facebook.com/events/1956544107935519/

Za sve koji pitate – BTF će se svake godine održati u Beogradu u Sava Centru, a ovo je jedinstvena prilika gde se održava i van granica tako da vas pozivamo sve koji ste iz Bosne da dođete i osetite čari prvog jutjub festivala na Balkanu!

Vidimo se!
BTF tim

2017-10-17T19:46:58+00:00 September 21st, 2017|2 Comments