GAMING TURNIRI na BTF-u

>>GAMING TURNIRI na BTF-u

GAMING TURNIRI na BTF-u

BalkanTubeFest je prvi regionalni festival YouTube kulture, koji će se odrzati 24. oktobra (subota) u Sava Centru u Beogradu, sa početkomu 12h. U okviru festivala, pored brojnih aktivacija, biće održani i različiti turniri praćeni vrednim nagradama.

Revijalni LOL turnir igraće se na Fanta i ASUS arenama. Najbolji timovi će se boriti za prvo, drugo i treće mesto. Prvo mesto očekuju nagrade u vidu ASUS matičnih ploča: 2x HG170 Pro Gaming, 2x B150 Pro Gaming i Z170-P. Drugo i treće mesto dobija store credit u vrednosti od 20.000 i 10.000 dinara.

 

 

 

Store credit se može iskoristiti u prodavnici Ultra Centra Galaktika ili kumulativno nakon više osvojenih kredita na turnirima tokom godine. Pored redovnih turnira, store credit će se osvajati i na manifestacijama GAMING CHALLENGE i GAMING FESTIVAL (store credit-om se ne može platiti nova participacija za turnire).

Svesni činjenice da bi broj prijava za LOL premašio realnu izvodljivost, turnir je pozivnog tipa. Timove je birao naš dobro poznati jutjuber i strimer SupremeNexus, kao i čelnici KGB igraonice. Postojaće osam slotova (osam timova po pet igrača), ali će kvalitet timova biti na najvišem mogućem nivou. Pored toga SupremeNexus će biti komentator!

Posetioci festivala će moći da se oprobaju na Dance Dance Revolution mašinama, a najuspešniji ce osvojiti kartice sa besplatnim žetonima za mašine u Ultra Centru Galaktika.

Na KLANUR stage-u, za ljubitelje igrica starijih generacija, biće organizovani turniri u Quake-u, Doom-u, Counter Strike-u, Trackmania i Unreal Tournament-u. Nagrade će, takođe, biti kartice sa žetonima za Ultra Centar Galaktika.

Osim toga, u okviru festivala bice održan i regionalni turnir u Yu-Gi-Oh-u, a najbolje plasirani stiču pravo kvalifikacije na evropsko prvenstvo koje će se održati sledeće godine.

Kompanija DexyCo predstaviće se takmičenjima u Nerf streljani i Kazooloo-u, igrici za Android platforme.

2017-05-26T03:55:03+02:00October 21st, 2015|0 Comments