Karte za BTF 2016 uveliko u prodaji!

>>Karte za BTF 2016 uveliko u prodaji!

Karte za BTF 2016 uveliko u prodaji!

Svi koji nas prate na društvenim mrežama kao što su Facebook stranica, Twitter nalog i Instagram profil, znaju da se karte za ovogodišnji festival već uveliko prodaju, a za sve vas koji ste čekali našu zvaničnu potvrdu – ovo je upravo ta vest!

 

Kao što znate, Balkan Tube Fest će se ove godine održati u Sava Centru u Beogradu, 1. i 2. oktobra (subota i nedelja), a ove godine smo se potrudili da festival bude duplo bolji – u svakom smislu te reči!

Verujemo da će svakom ljubitelju jutjub scene ovaj festival biti jedan od najboljih dana u životu!

 

 

Učešće na ovogodišnjem festivalu je potvrdilo više od 60 jutjub kanala što je više od 100 jutjubera iz čitavog regiona! Detaljan program sa svim ovogodišnjim učesnicima možete pogledati ovde.

 

Što se tiče ulaznica, cena je ostala nepromenjena u odnosu na prošlogodišnju, a broj aktivacija je udvostručen. Ovogodišnji festival će se održavati u 3 sale (prošle godine u 2) i foajeu koji ih okružuje. Vrata Sava Centra će biti otvorena u 9 časova i od tada do 22 časa, možete probati svaku aktivaciju koja se nalazi u foajeu i koja je spremljena za vas od strane prijatelja festivala. Ove godine smo mislili malo više i na roditelje, te smo za njih pripremili posebnu salu u kojoj će tokom celog dana moći premijerno da gledaju najnovije filmove – mame će moći da nauče kako da ukrase tortu i naprave narukvice, ali biće i aktivacija iznenađenja za tate!

 

Cena karte je 600 dinara po danu i možete je kupiti na blagajni Sava Centra, prodajnim mestima GigsTixa, ali i online na sajtu www.gigstix.com, ali se prethodno morate registrovati i pratite uputstva!

 

Prilikom ulaska vas čeka gomila poklona koji su uračunati u cenu, a tokom boravka na festivalu možete osvojiti još mnogo drugih poklona pripremljenih od strane prijatelja festivala, kao što su Zlatiborac, Frikom, LG, Gigatron, Samsung, Fanta i mnogi drugi. Takođe, moći ćete da probate računare naših jutjubera i na njima da zaigrate najpopularnije igrice, pratite CS GO turnir i najbolje igrače u našem regionu, oprobate se u virtuelnoj realnosti, ali i vidite na kakvim su se mašinama nekada igrale igrice.

 

Na finalu prvog dana vas čeka koncertno veče na kome će nastupiti jutjuberi sa njihovim muzičkim numerama, ali tu možete videti i goste iznenađenja! Kao šlag na torti drugog dana biće premijerno prikazan BTF film u kojem će ove godine učestvovati mnogo više jutjubera u odnosu na prošlu godinu!

Bezbednost posetilaca nam je podjednako bitna kao i dobar provod, tako da što se tiče bezbednosti ovogodišnjeg festivala, biće povećane bezbednosne mere jer ne bismo želeli da se bilo ko povredi! Na ulazu će postojati metal detektor, a po čitavom Sava Centru će biti postavljen veliki broj radnika obezbeđenja, a za svaki slučaj uvek će biti prisutna hitna pomoć.

 

Većina vas je primetila da se karte kupljene na GigsTix prodajnim mestima, razlikuju od karata kupljenih na blagajni Sava Centra. To je iz prostog razloga što se GigsTix karte štampaju na licu mesta i ne mogu biti u boji, ali zato, svako ko kupi GigsTix karte će pre ulaska u Sava Centar zameniti te karte za naše zvanične ulaznice.

 

Pošto se karte prodaju velikom brzinom, pozivamo vas da ih kupite na vreme, preporučujemo pre festivala jer ne možemo da garantujemo da će ih biti na dan festivala (pratite stranicu kako biste bili obavešteni o dostupnosti karata), s obzirom na to da je prošle godine ostalo skoro 1000 ljudi bez ulaznice!

 

Ove godine vam garantujemo najbolji provod uz najviše jutjubera na jednom mestu, na najbezbedniji način! Vidimo se!

2017-05-26T03:39:16+02:00August 16th, 2016|0 Comments