Yu-Gi-Oh! turnir na BTF-u

>>Yu-Gi-Oh! turnir na BTF-u

Yu-Gi-Oh! turnir na BTF-u

Najbrža društvena igra na svetu je ponovo sa nama! Ovaj put ulog je čitav svet. Dođite na Balkan Tube Fest, zabavite se i pokušajte da osvojite jedno od mesta koje vode na Evropsko prvenstvo idućeg jula.

Najuspešnije, osim kvalifikacija, očekuju i vredne nagrade, a svaki posetilac BTF-a koji sa sobom ponese Yu Gi Oh deck sa bar 40 ORIGINALNIH karata može besplatno učestvovati na turniru i dobiti besplatno 2 Clach of Rebellion bustera.

Da bi se učestvovalo na Yu-Gi-Oh! turniru potrebno je da se kupi karta za Balkan Tube Fest od 600 dinara, i da se ima barem 40 ORIGINAL karata za špil, po aktuelnoj listi zabranjenih i ograničenih karata koja je uvek dostupna na zvaničnom sajtu.

 

 

Pravila:

Potrebno je napisati listu karata u špilu koji se koristi, čitko i jasno, sa imenima karata na engleskom jeziku, ili na odštampanom papiru kao na primeru OVDE ili na blanko A4 papiru. Preporučuje se da se lista popuni pre dolaska na turnir kako bi se izbegla gužva. Ko od učesnika ima COSSY ID karticu sa prethodnih turnira trebalo bi da je ponese, ko je nema dobiće je na turniru.

Svi igrači su obavezni da nose sav pomoćni inventar koji im je potreban za igranje turnira

  • kockica da se odredi ko igra prvi ili za efekat neke karte koju možda imate
  • novčić za efekat karte ako koristite karte koje zahtevaju novčić
  • papir i olovka za zapisivanje bitnih efekata i životnih bodova (zapisivanje životnih bodova je OBAVEZNO za oba igrača)

Prijave za turnir su od 12h do 14h, budite tu NA VREME! Dužni ste da do 14h budete u redu za prijave, posle toga svi koji se budu prijavljivali mogu rizikovati game loss u prvoj rundi. Postoji ograničeno vreme za održavanje turnira te tokom turnira neće biti pauza. U slučaju da se otvori prostor za pauzu to će biti između swiss rundi i top8 faze.

Na turniru važe standardna pravila igre koja se mogu naci na OVOM linku!

 

 

Nagrade:

  • Svaki učesnik turnira dobija 2 buster paketića Clash of Rebellions
  • Svi učesnici četvrtfinala (8 najboljih) dobijaju WCQ Regional Playmat
  • Svi učesnici polufinala (4 najbolja) dobijaju Yu-Gi-Oh! TCG Deck Box
  • Kada se završe Swiss runde takmičenja, pre playoff-a, biće podeljene specijalne pozivnice za učestvovanje na Evropskom Prvenstvu 2016. u zavisnosti od broja igrača na turniru

 

 

Vidimo se na BTF-u!

2017-05-26T03:57:06+02:00October 21st, 2015|0 Comments